Aanmelden Achterhoekse Trefbal Kampioenschappen

HOME | INFO | AANMELDEN | SPELREGELS | EXTRA’S | CONTACT

 

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! De inschrijving is definitief wanneer het verschuldigde bedrag van €95,- is overgemaakt op het rekeningnummer: NL12RABO0156673851 van ons opperhoofd: R. Wopereis, onder vermelding van: trefbal + voor- & achternaam van de inschrijver.
Pas wanneer het verschuldigde bedrag is overgemaakt, is de inschrijving definitief en krijg je hier bericht van. Inschrijven kan tot en met 1 mei 2020.

Al je voornamen zijn niet nodig, ééntje is voldoende. Mocht je een dubbele voornaam hebben, dan maken we een uitzondering. Maar de kans is vrij klein dat er een Willem-Alexander in de Achterhoek woont.
Kom je wel echt uit de Achterhoek of woon je stiekem er gewoon buiten? Ach, als je maar zin hebt in een potje trefbal!
Heb je altijd willen winnen? Niet tevreden met een tweede plaats? Wordt je al chagrijnig van het idee dat je de gouden medaille misloopt? Schrijf je dan in voor de POPEYE-klasse en ga ervoor! Doe je echt alleen maar mee voor de lol? Win je liever de 'fair-play-prijs' die we niet eens hebben? Help je eerder je tegenstander overeind dan dat je hem de vloer aanveegt met de trefbal? Dan is de CALIMERO-klasse iets voor jou!
Bij de spelregels staat dat de wedstrijden gespeeld worden met 10 deelnemers. Mocht je niet meer dan 8 matties bij elkaar krijgen, is het aan jou en zul je wel verdomd hard je best moeten doen om die pot te winnen!
Hoe mogen wij je team de hele dag noemen? En alsjeblieft, mats onze speaker en verzin geen naam die meer dan 60 punten waard is bij Scrabble!
- Deelnemers zijn 18 jaar of ouder. - Deelnemers houden zich aan de gedragsregels van de Hamalandhal. - Deelname is op eigen risico.