Achterhoekse Trefbal Kampioenschappen

HOME | INFO | AANMELDEN | SPELREGELS | EXTRA’S | CONTACT

Wegens het Coronavirus zullen de Achterhoekse Trefbal Kampioenschappen op 24 mei 2020 NIET doorgaan. Het is nog niet duidelijk of het evenement verplaatst gaat worden.

Zin in een ouderwets potje trefbal???

Als je vroeger jarig was geweest…
of het was de laatste les voor de vakantie…
en je mocht bij gym zelf kiezen wat je graag wilde doen…
Wat koos je dan???

Trefbal natuurlijk!!!

Ballen ontwijken, smijten als een malle en telkens proberen zo snel mogelijk weer terug te komen in het speelveld. Na een uur zweten terug naar het klaslokaal: de juf blij omdat iedereen een keer tam in de klas zat. Zo zonde dat je dat nooit meer speelt…

MAARRRR… ZPC Livo maakt het weer mogelijk! Kom 24 mei 2020 naar de Hamalandhal in Lichtenvoorde voor de Achterhoekse Trefbal Kampioenschappen en speel het leukste balspel ter wereld (naast waterpolo 😉 ) samen met je vrienden/ collega’s/ familie of een ander zooitje ongeregeld.

Waarom organiseert ZPC Livo een trefbaltoernooi?

In mei 2019 hebben een aantal waterpoloërs van ZPC Livo meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap Trefbal. Dit was een groot succes en we hebben met heel veel plezier meegedaan. Direct na het toernooi, of eigenlijk al tijdens het toernooi, werd er nagedacht over een toernooi in de Achterhoek. Zo’n leuk sportief evenement moet in het oosten des land toch ook kunnen! Door het 50-jarig bestaan van ZPC Livo kwam het idee in een stroomversnelling en vandaar de Achterhoekse Trefbal Kampioenschappen.

Wil je er nog meer over weten, ga dan naar INFO. Ben je al helemaal enthousiast en wil je je vast opgeven voordat we helemaal vol zitten? Ga dan naar AANMELDEN! Doe het nu maar, de tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het 1 mei 2020 en is de inschrijving gesloten.