Paaseitjes verkoop dit jaar helemaal digitaal

Door de nog steeds beperkende maatregelen vanuit de overheid, als gevolg van de coronacrisis, kan ZPC Livo de Paaseitjesverkoopactie niet zoals andere jaren organiseren. Het zal dit jaar volledig via de sociale media moeten gebeuren. Ondanks dat we niet langs de deuren kunnen gaan willen we toch proberen er een succes van te maken en elk Livo-lid kan daarbij een steentje bijdragen.

Jij doet toch ook mee?

Hierbij vragen wij ook de medewerking van de ouders van onze jeugdleden vooral bij het vragen via de sociale media. De waterpoloërs en zwemmers die in een app groep zitten krijgen via hun app-groep een berichtje met informatie over de actie. Voor de jeugdige zwemmers van de basisgroepen is een brief opgesteld met alle informatie en die krijgen ze persoonlijk uitgereikt.

Bron: Pixabay

Voor alle Livo-leden die niet in een app groep zitten of een persoonlijke brief hebben gekregen:

Zo kun jij ook meedoen!

Stuur een mailtje, Facebook-berichtje of Instagram bericht naar jouw familie, vrienden, buren, collega’s en kennissen met de vraag of ze een zakje paaseitjes willen kopen; het mogen er natuurlijk ook meer zijn.

Elk zakje kost 3,00 euro waar de clubkas mee wordt gesponsord.

Stuur je bestelling vóór 24 maart door naar vera@livo.nl en je kunt jouw bestelling dan op vrijdag 26 maart tussen 17:00 en 19:00 uur in de clubruimte op komen halen zodat je zelf nog een week de tijd hebt om de zakjes voor Pasen bij de kopers af te leveren. Het geld van de verkoop moet dan ook contant worden betaald.

Heb je nog vragen hierover? Mail naar vera@livo.nl

Wij hopen dat we op deze manier er toch nog een geslaagde actie van kunnen maken!