Zwemmen en spelen voor het goede doel bij Zwembad Meekenesch

Het jongens en meiden waterpoloteam (onder 15 jaar) van ZPC LIVO gaat deelnemen aan de KanjerDirtChallenge 2016. Het doel van de KanjerDirtChallenge is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: Kanjers voor Kanjers. Om een mooi donatiebedrag naar deze Challenge mee te nemen, organiseren de dames een waterspeelmiddag met oa. een stormbaan. Heerlijk spelen voor de kids in het zwembad vol met leuke uitdagingen! De opbrengsten komen voor 100% ten goede aan het goede doel.

flyer spelletjes middag foute naam

Op zondagmiddag 29 mei 2016 tussen 14.00 en 16.00 uur nemen de jongeren van LIVO het Lichtenvoordse Zwembad  Meekenesch voor één dag volledig over, en verbouwen het geheel tot één groot waterpretparadijs vol spelvormen, muziek en uitdagingen. Kinderen (en volwassenen) van alle leeftijden kunnen hier een hele middag gebruik maken van alle faciliteiten.  De stormbaan die in, op en door het water ligt daagt je uit een snelle tijd neer te zetten. Alle opbrengsten van de middag (ook de entree, met dank aan de stichting exploitatie Meekenesch) nemen de jongeren mee naar de KanjerDirtChallenge!

KanjerDirtChallenge/Kanjer voor Kanjers

Kanjers voor Kanjers zet zich in voor zieke en/of gehandicapte kinderen. De stichting zorgt ervoor dat deze kinderen net jullie kunnen sporten en/of spelen. De KanjerDirtChallenge is één van de manieren op daarvoor geld in te zamelen.

Ben jij er bij? Laat het weten!

Spelen is leuk! Of je nu wint of verliest, dat is niet belangrijk! Het is wel fijn dat je samen met andere kinderen plezier kunt beleven. Samen in een team of spelen in je eentje, je kunt je op verschillende manieren vermaken. Niet voor alle kinderen is dit vanzelfsprekend! Kanjers voor Kanjers zorgt ervoor dat het voor ieder kind mogelijk gemaakt wordt om te spelen! Daar wil jij toch bij helpen! 

Ben jij (of zijn jouw kinderen) er bij op 29 mei? Entree is slechts € 3,00 p.p. Je bent die dag tussen 14.00 en 16.00 uur welkom. Aanmelden is niet nodig, maar via het facebookevent op de facebookpagina van LIVO kun je aangeven dat je er bij bent (en delen met je vrienden).