Clubkleding

Elk Livo-lid dat wedstrijden speelt krijgt via de club een tenue dat hij of zij kan dragen tijdens de wedstrijden. De kosten hiervoor zijn verwerkt in de contributie. Wil je graag ook een tenue, wil je deze weer inleveren na afloop van je lidmaatschap of wil je een andere maat? Neem dan contact op met Henrike Jansen. Hieronder stelt zij zich graag even voor.

Mijn naam is Henrike Jansen. Sinds een jaar of 3 zwemt mijn zoon met veel plezier bij Livo. Tijdens de zomer BBQ werd gevraagd of een van de leden zich zou willen bezighouden met het beheren van het Livo-tenue. Ik heb toen besloten dat ik deze taak op me zal nemen. Er is een inventarisatie gedaan van de kleding die nu in omloop is en daar is vooral bij de senioren enthousiast gehoor aan gegeven.

Heeft u vragen over de kleding; is je kleding versleten of te klein, neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar een oplossing.

Ik hoop voor de zomervakantie nog kledingruildagen te kunnen organiseren. Deze dagen en tijden zullen via de nieuwsbrief, website, Facebook en Instagram aangekondigd worden!

Heb je een tenue van Livo, maar heb je daarover nog niks doorgegeven aan bv je trainer, doe dat dan zo snel mogelijk bij mij. Je kan me bereiken via WhatsApp: 06-29 34 36 79.

Henrike Jansen.