Info Achterhoekse Trefbal Kampioenschappen

HOME | INFO | AANMELDEN | SPELREGELS | EXTRA’S | CONTACT

 

Blijf op de hoogte!

Geef een duimpje omhoog voor onze Facebook pagina en Instagram pagina blijf op de hoogte van alle leuke, spannende en hilarische nieuwtjes!

Inschrijven: de POPEYE-klasse of de CALIMERO-klasse

Omdat niet iedereen dezelfde instelling heeft, maken we het mogelijk om je voor twee klassen in te schrijven. Voor beide klassen geldt dat een team uit minimaal 10 personen moet bestaan met een leeftijd van 18 jaar of ouder.

Wil je altijd winnen?
Niet tevreden met een tweede plaats?
Word je al chagrijnig van het idee dat je de gouden medaille misloopt?
Schrijf je dan in voor de POPEYE-klasse en ga ervoor!

Doe je echt alleen maar mee voor de lol?
Win je liever de ‘fair-play-prijs’ die we niet eens hebben?
Help je eerder je tegenstander overeind dan dat je hem de vloer aanveegt met trefbal?
Dan is de CALIMERO-klasse iets voor jou!

 Wat kunnen jullie 24 mei verwachten?

Uiteraard draait het om een sportieve, maar vooral ook gezellige middag met vrienden, familie of collega’s. Hieronder vinden jullie alvast een globale tijdsindeling van de Achterhoekse Trefbal Kampioenschappen. De tijden zijn nog onder voorbehoud en afhankelijk van het definitieve aantal inschrijvingen. Ze geven echter wel al een indicatie van wat je kunt verwachten op 24 mei.

 +/- 10.30 / 11.00 uur;
Zien we dat nu goed? Daar in de verte?
Is het een auto? Nee…
Is het een bus? Nee, dat ook niet….
Is het een vliegtuig? Zoveel geluid maakt het wel…
Het is een horde uitzinnige volwassenen die zich weer eens kind willen voelen. Allemaal met een sporttas over de schouder en een big smile van oor tot oor! Eindelijk is het dan zover. De Achterhoekse Trefbal Kampioenschappen staan op het punt om te beginnen!

 +/- 11.30 uur;
Om tot een (z)ware prestatie te komen en zonder al te grote kleerschuren of rare bokkesprongen de dag door te komen, staat er net als vroeger een juf voor de groep die een geweldige warming up voor jullie in petto heeft. Alle 400 deelnemers zullen de eerste zweetdruppeltjes op het voorhoofd voelen!

+/- 12.00 uur;
Tjonge, wat een energie wordt er al gegeven tijdens de warming up! Dat belooft nog wat in de POPEYE- en CALIMERO-klasse! De eerste wedstrijden staan namelijk al gepland. Voor sommigen zal er na heel wat jaren voor het eerst weer eens een balletje gegooid worden. Door anderen is er serieus getraind, zijn de regels goed bestudeerd en is er een ware tactiek bedacht.

+/- 14.30 uur;
Alle competitiewedstrijden zijn gespeeld. Moegestreden worden de uitslagen bekeken en vergeleken. Gaan we door naar de finalerondes?

+/- 14.45 uur;
De finalerondes gaan van start! Hebben jullie nog genoeg energie over om alles te geven? Iedere wedstrijd kan nu de laatste zijn, dus vol aan de bak met z’n allen!

+/- 17.30 uur;
Prijsuitreiking! Van beide klassen worden de beste teams beloond met een leuke prijs en ook voor het team met de creatiefste outfit hebben we nog een leuke verrassing in petto!

 

Wij hebben er zin in! We willen jullie allemaal uitnodigen om mee te doen met dit geweldige toernooi en zien jullie graag de 24 mei in de Hamalandhal!
Zegt het voort…