Bijna winterstop!

Met de feestdagen voor de deur, kunnen we de balans (bijna) opmaken voor de waterpoloteams. De winterstop is voor sommige teams al gestart, waar anderen nog een of twee wedstrijden moeten spelen.

Dames 1 staat momenteel op de 7e plek. Zij spelen zaterdag 13 december hun laatste wedstrijd uit tegen Z&PC De Gouwe. Heren 1 staat op dit moment 10e, zij spelen ook op 13 december hun laatste uitwedstrijd tegen De Mors. Dames 2 gaat de winterstop in op een 10e plek. Heren 2 speelt 13 december tegen NDD/Hey-Key in Doetinchem en zal na deze wedstrijd WINTERKAMPIOEN zijn. Zijn staan op de eerste plek! Voor Heren 3, uitkomend in dezelfde competitie als Heren 2, ziet het er iets minder gunstig uit. Zij staan momenteel 12e. Heren 4 staat 11e, maar heeft nog twee wedstrijden tegoed waarin punten gepakt kunnen worden.

Op onze jeugdspelers kunnen we trots zijn. Gemengd <17 staat op een mooie 6e plek, slechts 1 punt verwijderd van Polar Bears die op de 4e plek staat. Er staan <17 nog twee spannende wedstrijden te wachten. Op 6 december spelen zij thuis tegen de nummer 3 (De Meer) en een week later tegen de nummer 2 (De Breuly). Tot slot doen de pupillen tot 13 jaar het ook goed! Zij staan op een gedeelde 5e plek, op slechts 2 punten verwijderd van de nummer 3. Op 13 december wordt er hopelijk gewonnen van Polar Bears in Ede, waardoor Livo verder kan stijgen op de ranglijst.