Aline Meuleman, Ruben Knufing en estafetteploeg meisjes Gelders B-kampioen!

Tijdens de Gelderse B-kampioenschappen, die op 18 en 19 juni in zwembad “de Grote Koppel” in Arnhem werden gezwommen, heeft de zwemploeg van ZPC LIVO uitstekend gepresteerd. Het leverde maar liefst 3 kampioenen op. Behalve 3x goud, waren er ook nog 8 zilveren en 5 bronzen medailles te bewonderen. Er werden tevens veel persoonlijke records gezwommen.

Goud was er dus voor Aline Meuleman op de 100 meter vlinderslag, Ruben Knufing op dezelfde afstand en de meisjes estafetteploeg op de 4x 100 meter vrije slag, bestaande uit Aline Meuleman, Babette klein Goldewijk, Indy te Molder en Lieze Heuvels.

Een zilveren medaille werd behaald door Indy te Molder op de 100 meter rugslag, Lieze Heuvels op dezelfde afstand, Jesse Beerten, eveneens op de 100 meter rugslag en 200 meter wisselslag, Ruben Knufing op de 200 meter wisselslag, Mart Bluiminck op de 50 meter schoolslag en 100 meter vlinderslag en de heren estafetteploeg op de 4x 100 meter wisselslag, bestaande uit Ruben Knufing, Jesse Beerten, Dave Holweg en Mart Bluiminck.

Een bronzen plak werd omgehangen bij Babette klein Goldewijk op de 100 meter vlinderslag, Indy te Molder op de 100 meter vrije slag, Jesse Beerten op de 100 meter vlinderslag en 100 meter schoolslag en Mart Bluiminck op de 200 meter wisselslag.

Verder hebben deelgenomen aan deze wedstrijd: Amber Knufing, Iris Huinink, Naomi Oolthuis en Kirsten Remerie.

We kunnen met zijn allen, inclusief de coaches Rine te Luke en Theo Ratering met volle tevredenheid terugkijken op deze kampioenschappen, waar we ZPC LIVO andermaal goed op de kaart hebben gezet.