Goede start zwemploeg ZPC LIVO A-competitie

Tijdens deel 1 van de Regio Oost A-competitie zwemmen, die op zaterdag 19 september in zwembad “Rozegaarden” in Doetinchem is afgewerkt, liet de zwemploeg van ZPC LIVO over het algemeen een voortreffelijke indruk achter.

We zijn ingedeeld met NDD uit Doetinchem en Montferland uit ’s-Heerenberg. De Doetinchemse ploeg bleek bij de eindafrekening een maatje te groot, maar LIVO eindigde ruim voor Montferland en dat is een mooie opsteker.

Eerste plaatsen waren er voor de estafetteploeg 4x 50 meter wisselslag jongens, bestaande uit Ivar Visser, Jesse Beerten, Jason Browne en Ruud Schutten en Jason Browne op de 100 meter rugslag, 200 meter schoolslag en 50 meter vrije slag.

Als tweede tikten aan de estafetteploeg meijse 4x 50 meter wisselslag, bestaande uit Lieze Heuvels, Indy te Molder, Isha Brouwer en Babet klein Goldewijk, Dave Holweg op de 200 meter rugslag en 100 meter schoolslag, Esli Brouwer op de 100 meter rugslag, Ivar Visser, op de 200 meter schoolslag en 100 meter rugslag, Isha Brouwer op de 200 meter wisselslag en de estafetteploeg heren 4x 100 meter vrije slag, bestaande uit Bram Tombergen, Ruben Knufing, Mart Bluiminck en Dave Holweg.

Derde plekken konden worden toegeschreven aan Sharon Lageschaar op de 50 meter vlinderslag, Thijmen Oonk op de 200 meter wisselslag en Jesse Beerten op de 200 meter schoolslag.

Ook de volgende personen hadden een belangrijk aandeel in het resultaat: Thijmen Oonk, Niels Bouwmeester, Marinka Oonk, Kristy van Braak, Merel van Lochem, Lynn Tombergen, Tara Visser en Kirsten Remerie.

Deel 2 van deze competitie zal worden gezwommen op zaterdag 17 oktober.