Jonge zwemploeg met inzet en toekomst

Tijdens de Regio Oost A Competitie deel 3, die op zaterdag 29 november in zwembad “De Grote Koppel” in Arnhem werd gezwommen maakten de deelnemende verenigingen ESCA uit Arnhem, NDD uit Doetinchem, Montferland uit  ’s-Heerenberg en LIVO uit Lichtenvoorde er een mooie wedstrijd van. ESCA en NDD streden voor de winst en Montferland en LIVO proberen zich in deze competitie te handhaven. De jonge Lichtenvoordse ploeg toonde veel veerkracht, inzet en enthousiasme en voor de coaches Ron Holweg en Theo Ratering was het een genoegen om met ze te werken. Was het zwem technisch niet altijd even fraai, vooral de tomeloze inzet vergoedde veel, zo niet alles! Of het aan het eind van het seizoen genoeg zal zijn voor handhaving in deze hoogste klasse van Gelderland valt te bezien, maar er werden prachtige individuele en estafette-resultaten getoond.

Eerste plaatsen waren er tijdens deze wedstrijd voor Dave Holweg op de 200 meter vrije slag en 200 meter rugslag en Breanne Lensink op de 100 meter schoolslag.

Als tweede tikten aan de estafetteploeg jongens op de 4x 50 meter wisselslag, bestaande uit Ruben Knufing, Jesse Beerten, Jason Browne en Ivar Visser.

Als derde eindigden de estafetteploeg meisje op de 4x 50 meter wisselslag, bestaande uit Babet Klein Goldewijk, Indy te Molder, Isha Brouwer en Pien Krabben en de estafetteploeg dames 4x 100 meter vrije slag, bestaande uit Sharon Lageschaar, Aranka Bloemberg, Thaisa Fiering en Breanne Lensink. Individueel derde werden Marinka Oonk  op de 100 meter rugslag, Ruben Knufing, eveneens op de 100 meter rugslag en op de 50 meter vrije slag, Tara Visser op de 50 meter schoolslag, Esli Brouwer op de 200 meter schoolslag en Oliver Jongbloed op de 100 meter vlinderslag.

De volgende personen namen ook voor ZPC LIVO deel aan deze wedstrijd: Amber Knufing, Kristy van Braak, Mart Bluiminck, Bram Tombergen en Robin Bonnink.

Deel 4 en tevens  laatste competitiewedstrijd zal worden gehouden op zaterdag 7 februari 2015 om 17.00 uur  in ’s-Heerenberg.