Prima start zwemploeg ZPC LIVO in Nationale Competitie

Tijdens deel 1 van de Nationale Zwemcompetitie, die op zaterdag 30 september 2017 in Groenlo is afgewerkt, heeft de zwemploeg van ZPC LIVO uitstekend gepresteerd. De uitslagen zijn nog niet allemaal bekend, maar zeker is dat de club uit Lichtenvoorde bovenin mee zal draaien, want in de voorlopig klassering staat de zwemvereniging aan kop.

Eerste plaatsen waren er tijdens deze wedstrijd voor Quinty Lukassen op de 50 meter schoolslag, Aline Meuleman op de 100 meter wisselslag, Lieze Heuvels op de 50 meter vrije slag, Isha Brouwer op de 100 meter vlinderslag en 200 meter vrije slag, Tara visser op de 50 meter schoolslag, Bram Tombergen op dezelfde afstand, Indy te Molder op de 100 meter schoolslag en Ruud Schutten eveneens op deze afstand.

Als tweede eindigden Maud Schutten op de 50 meter schoolslag, Indy te Molder op de 50 meter vrije slag, Niels Bouwmeester op de 50 meter vrije slag en 100 meter schoolslag, Ivar Visser op de 100 meter vlinderslag en 200 meter vrije slag, Mart Bluiminck op de 50 meter schoolslag, Aline Meuleman op de 100 meter vrije slag, Lieze Heuvels op de 100 meter schoolslag, Tara Visser op de 100 meter wisselslag en Ruben Knufing op dezelfde afstand.

Voor alle estafetteploegen waren er ook tweede plekken, te weten voor de dames, 4x 100 meter vrije slag, bestaande uit Lieze Heuvels, Tara Visser, Indy te Molder en Isha brouwer, voor de jongens 4x 50 meter wisselslag, bestaande uit Tijmen Lensink, Ruud Schutten, Niels Bouwmeester en Tristan Knufing, de meisjes 4x 50 meter vrije slag, bestaande uit Aline Meuleman, Karyn Wopereis, Quinty Lukassen en Senna te Molder en de jongens 4x 100 meter vrije slag, bestaande uit Niels Bouwmeester, Jesse Beerten, Ruud Schutten en Ivar Visser.

Als derde eindigden Senna te Molder op de 100 meter vrije slag, Teun te Brake op de 100 meter schoolslag, Amber Knufing op de 200 meter vrije slag, Kirsten Remerie op de 100 meter wisselslag en Mart Bluiminck, ook op deze afstand.

Er werden vele persoonlijke records gezwommen en de coaches Ron Holweg en Theo Ratering konden eveneens tot volle tevredenheid vaststellen dat er geen enkele zwemmer  tegen een diskwalificatie opliep. Kortom een zeer geslaagd optreden van de Lichtenvoordse zwemploeg, die zich ten doel heeft gesteld om aan het eind van het seizoen naar de eerste klasse Regio Oost te kunnen promoveren.