ZPC LIVO

ZPC LIVO

Plezier, Prestatie & Binding

Lichtenvoordse Zwem- & Poloclub

Z.P.C. Livo is een actieve zwem- en waterpolovereniging in Lichtenvoorde met het motto “Plezier, Prestatie en Binding”. De vereniging is op 15 september 1970 opgericht door de toenmalige chef badmeester Herman ter Brugge. De afkorting Z.P.C. Livo staat voor Zwem- en PoloClub Lichamelijke Inspanning Voor Ontspanning. Bij Z.P.C. Livo kan worden gezwommen en waterpolo gespeeld worden door jong en oud. Meisjes en jongens kunnen met zwemmen en waterpolo beginnen vanaf 6 jaar. Het is een vereiste, dat deze meisjes en jongens wel een zwemdiploma hebben. Z.P.C. Livo heeft door de jaren heen veel talentvolle jeugdteams gehad, zowel voor zwemmen als waterpolo. Zo worden er meerdere kampioenschappen behaald waar diverse medailles en prijzen bij gewonnen worden. Ook komen verschillende teams uit op de Nederlandse Kampioenschappen.

Onze sponsoren

Ook LIVO sponsoren?

Laatste nieuws

talahria-jensen-F20aPGvyhrQ-unsplash

Zwemmen

ZPC Livo heeft een zwemploeg van circa 100 leden. Daarbij kunnen leden deelnemen aan zwemtrainingen, variërend van 1 tot 3 keer per week. Ook kan er als team meegedaan worden aan zwemwedstrijden van allerlei niveaus.

Meer informatie

Waterpolo

Ook waterpolo kun je komen doen bij ZPC Livo. Er zijn jeugd, dames en herenteams van verschillend niveau.

Meer informatie

Recreatief zwemmen

Is gezond en soepel blijven je belangrijkste reden om te gaan zwemmen? Doe dan mee met de Recrea(c)tief- of Recreantengroep.

Meer informatie