ZPC LIVO

Leden Informatie

Wil je je aanmelden als lid? Dat doe je simpel en snel via het formulier op de aanmeldpagina.

Klik hier om je aan te melden.

Wil je je afmelden? Stuur dan een mailtje aan de ledenadministratie.

ledenadministratie@livo.nl.

Mocht je in het bezit zijn van clubkleding, dan verzoeken we je deze clubkleding in te leveren bij jouw trainer.

Ben je verhuisd of heb je een ander telefoonnummer of e-mailadres? Meld het dan door een mailtje te sturen aan ledenadministratie@livo.nl.

Contributie wordt geïnd rond 1 april en 1 oktober.

Per 1-4-2023 wordt de contributie met 10% per maand verhoogd. Dit is vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van donderdag 30 maart 2023.

Zwemmen

 per 1-4-2023
Basisgroep€ 14,25 per maand
Wedstrijdzwemmers (2 trainingen)€ 18,00 per maand
Wedstrijdzwemmers (3 trainingen)€ 21,25 per maand
Recreatief / Recrea(c)tief (zonder startverguning)€ 16,50 per maand

Waterpolo

 Per 1-4-2023
Leden t/m 12 jaar€ 14,25 per maand
Leden t/m 16 jaar€ 20,50 per maand
Leden A-selectie (H1/D1)€ 29,75 per maand
Leden B-selectie (H2/H3/D2)€ 26,50 per maand
Recreatief (zonder startverguning)€ 16,50 per maand

Leden die zowel zwemmen als waterpolo spelen, betalen slechts de contributie voor óf het zwemmen, óf het waterpolo, afhankelijk van wat het hoogste bedrag is.
Kinderen t/m 12 jaar die zowel zwemmen als waterpoloën bij minipolo betalen slechts éénmaal de contributie t/m 12 jaar.

Elk Livo-lid dat wedstrijden speelt krijgt via de club een tenue dat hij of zij kan dragen tijdens de wedstrijden. De kosten hiervoor zijn verwerkt in de contributie. Wil je graag ook een tenue, wil je deze weer inleveren na afloop van je lidmaatschap of wil je een andere maat? Neem dan contact op met Henrike Jansen. Hieronder stelt zij zich graag even voor.

Mijn naam is Henrike Jansen. Sinds een jaar of 3 zwemt mijn zoon met veel plezier bij Livo. Tijdens de zomer BBQ werd gevraagd of een van de leden zich zou willen bezighouden met het beheren van het Livo-tenue. Ik heb toen besloten dat ik deze taak op me zal nemen. Er is een inventarisatie gedaan van de kleding die nu in omloop is en daar is vooral bij de senioren enthousiast gehoor aan gegeven.

Heeft u vragen over de kleding; is je kleding versleten of te klein, neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar een oplossing.

Ik hoop voor de zomervakantie nog kledingruildagen te kunnen organiseren. Deze dagen en tijden zullen via de nieuwsbrief, website, Facebook en Instagram aangekondigd worden!

Heb je een tenue van Livo, maar heb je daarover nog niks doorgegeven aan bv je trainer, doe dat dan zo snel mogelijk bij mij. Je kan me bereiken via WhatsApp: 06-29 34 36 79.

Henrike Jansen.